Ελλάδα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: Φοβούνται νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γιάφκα των τρομοκρατών – Τι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Ποια η σύνδεση τρομοκρατών – ποινικών – Στη γιαγιά του ο εξάχρονος γιος Ρούπα και Μαζιώτη.

Αντίποινα για τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και της 25χρονης συνεργού της φοβάται η ΕΛ.ΑΣ., με τη μορφή μιας τρομοκρατικής επίθεσης είτε από ασύλληπτους είτε από άγνωστους συνεργούς του «Επαναστατικού Αγώνα».

Παράλληλα, έχοντας δώσει στη δημοσιότητα τις πλαστές ταυτότητες των Μαζιώτη, Ρούπα και της 25χρονης, τις οποίες είχε κατασχέσει από το σπίτι της 48χρονης στην οδό Ζαίμη 14 στην Ηλιούπολη, η Αστυνομία περιμένει νέα στοιχεία και πληροφορίες από πολίτες που θα αναγνωρίσουν τους τρεις τρομοκράτες.

roupa2

roupa3

maziotis1

Προτεραιότητα αυτή τη ώρα για τους αστυνομικούς έχει ο εντοπισμός του οπλοστασίου του «Επαναστατικού Αγώνα» πριν προλάβουν συνεργοί των Μαζιώτη – Ρούπα, να μεταβούν στο χώρο και να τον αδειάσουν από στοιχεία.

Παράλληλα εξετάζονται για μια ακόμα φορά οι τυχόν διασυνδέσεις ποινικών με τρομοκράτες και συγκριμένα το αν στο δίκτυο υποστήριξης της Ρούπα υπήρχουν συνεργοί του Βασίλη Παλαιοκώστα καθώς στο παρελθόν υπήρχει διασύνδεσή του με τον Μαζιώτη.

Η Αντιτρομοκρατική, περιμένει τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης στα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στον Άλιμο προκειμένου να διαπιστώσει αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις και συγκεκριμένα σε αυτές που πραγματοποίησε η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι τον Δεκέμβριο του 2013 και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, τον Ιανουάριο του 2014.

Εν τω μεταξύ αναζητά dna και αποτυπώματα στο σπίτι που χρησιμοποιούσε η Ρούπα στον Ωρωπό σαν εξοχική κατοικία.

πηγή:

24wro.com.gr