ΕΛΛΑΔΑ

Survivor 2 – βόμβα: Μπαίνει στο ριάλιτι ο Ντέμης Νικολαΐδης; Η απόφαση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ο ρόλος της Δέσποινας Βανδή!

Το Survivor 2 είναι έτοιμο να βγει στον αέρα στις 14 Ιανουαρίου και οι προτάσεις από το κανάλι του Φαλήρου έχουν πέσει βροχή, καθώς ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί η ομάδα των «Διάσημων».

Φυσικά, με την απομάκρυνση της πρώην διευθύντριας προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο σχεδιασμός θα πάει λίγο πίσω, όμως συνεχίζουν και τρέχουν οι διαδικασίες ώστε να μην φανεί αυτή η… απώλεια.

Όπως σας γράψαμε σε ρεπορτάζ μας στο Youweekly.gr , έχουν δώσει τα χέρια οι πρώτοι επώνυμοι χωρίς ωστόσο να έχουν υπογράψει ακόμη. Ταυτόχρονα τα δοκιμαστικά για την ομάδα των Μαχητών τρέχουν μιας και οι αιτήσεις για το Survivor 2 έχουν ξεπεράσει τις 65.000. Ένα απίστευτο νούμερο… Μάλιστα σας είχαμε δείξει και τους πρώτους επιλαχόντες μαχητές!

Σήμερα το Youweekly.gr φέρνει στη δημοσιότητα ένα απίστευτο ρεπορτάζ το οποίο δεν έχετε διαβάσει πουθενά αλλού… Όπως μας μετέφερε άνθρωπος από το κανάλι του Φαλήρου, οι υπεύθυνοι έκαναν πρόταση στον Ντέμυ Νικολαΐδη, με πολύ καλή αμοιβή, γιατί όπως γνωρίζετε πληρώνονται οι παίκτες… όμως…

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως το περίμεναν! Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αρνήθηκε κατηγορηματικά και δεν δέχθηκε να συμμετέχει στο ριάλιτι. Του ήταν αδύνατο να αφήσει πίσω την Δέσποινα Βανδη και τα παιδιά τους! Όπως φαίνεται ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να κάνει κινήσει ματ με πρόσωπα που δεν περιμένουμε!

Πηγή: Youweekly.gr.

Close